YouTube mp3 konverter

Zanimljivost za sve sa malom decom. Sigurno vam se više puta desilo da ste negde van kuće, bez Interneta, a da je došao trenutak da uspavate dete. U ovom modernom svetu, uspavati dete znači pustiti mu dečije pesme sa YouTube-a. Ali, koliko god da je mobilna telefonija u Srbiji na zavidnom nivou, može se desiti da nemate više brzog Interneta ili da nije dostupan 3G ili ste u romingu i slično. U tom trenutku ste poželeli da imate bar tri različite pesme pri ruci, već sačuvane na vašem telefonu. Postoji vrlo jednostavno rešenje za taj problem. Sajt koji omogućava skidanje YouTube pesama u mp3 formatu direktno na vaš računar, tablet ili telefon. Postoji više takvih sajtova, da, ali ovom prilikom želim da vam predstavim sajt čiji je autor tehnički tvorac i ovog sajta.

Zajedno sa drugom su došli na ideju i realozovali je. Napravili su YTBmp3 - YouTube to mp3 converter, sajt koji je po mnogo čemu bolji od svojih konkurenata. E, sad, znam da ovaj tekst čitaju i ljudi koji nemaju decu (još uvek), ali to ne znači da vama ovakav sajt nije potreban. Kada spremate muziku za neko dugo putovanje, sigurno poželite da u plejlistu uvrstite svoje omiljene džez obrade poznatih MTV hitova (jer, da se ne lažemo, samo su u tom obliku slušljivi). Ili možda neki stari hit, koji nigde ne može da se naže, ni u slobodnoj prodaji, ni na „posebnim“ sajtovima. YTBmp3 brzo i efikasno rešava sve ove probleme.

Izgled YTBmp3 sajta

Istakla bih ovde neke od najzanimljivijih osobina ovog servisa. Ne postoji nikakvo ograničenje u dužini snimaka koje skidate, tj, potpuno besplatno možete da skinete neku pesmu od par minuta i audio snimak neke knjige od sat i po. Koliko puta ste gledajući neki video, poželeli da sačuvate deo pesme ili neku smešnu rečenicu kao rington za vaš telefon. Za sve ovo bi vam bilo potrebno da koristite nekoliko različitih programa i zahtevalo bi dosta vašeg truda i vremena. YTBmp3 vam sada omogućava da na brz način vaš telefon zazvoni u ritmu refrena vaše omiljene pesme. Ili replike iz filma, a što da ne, može i kada vam poruka stigne da vas Mladen Delić zapita „je li je ovo moguće?“ YTBmp3 nudi vrlo zanimljivu mogućnost trimovanja audio snimka, tj, skidanja samo jednog dela, čime dobijate vrlo lak način da napravite svoj omiljeni rington za mobilni telefon. Podrazumevajuća vrednost za bitrejt je najviša moguća koja se dobija od YouTube-a. Vreme početka i kraja snimka može da se predstavi u sa subsekundskom preciznošću. Još jedna vrlo zgodna opcija je direktno pretraživanje celog YoutTube-a direktno na YTBmpr3 sajtu. Postoji i klasična opcija kopiranja YouTube URL-a i prenošenja u polje za pretragu, ali je direktna pretraga mnogo praktičnija i olakšava ceo proces.

Sam interfejs sajta je vrlo intuitivan i jednostavan i detaljnije uputstvo za korišćenje možete naći na HowTo stranici. Što se tiče samog procesa skidanja, izuzetno je brz, jer kreće trenutno, ne čeka se na konverziju. I kao šlag na torti bih istakla mogućnost skidanja cele YouTube plejliste. Listu možete pronaći kao i pojedinačni video ili je prosledite sajtu i nakon samo jednog klika kreće skidanje cele liste u jednom zip fajlu. Pesme koje ne mogu da se skinu ako su obrisane ili nisu dostupne, biće preskočene, a sve ostale će biti skinute, sve do kraja liste.

Ovaj sajt nudi još jednu vrlo interesantnu mogućnost. Dok gledate video na youtube zamenite youtube reč u adresi (www.youtube.com/...) sa ytbmp3 (www.ytbmp3/...) i pritisnite Enter. Automatski ćete biti prebačeni na stranicu YTBmp3 sajta sa mogućnošću da skinete audio.

Nadam se da ćete pomoću ovog servisa mnogo dece uspavati i stići u daleke krajeve planete uživajući u svojim omiljenim pesmama.


Komentari

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.