Ishrana  

Hleb bez glutena

Ishrana25

Bezglutenski hleb

Nakon više pokušaja, grešaka i popravki, došla sam do, za mene, najboljeg recepta za hleb bez glutena. Ovaj hleb se pravi od potpuno prirodnih sastojaka, lako dostupnih, bez upotrebe industrijskih mešavina bez glutena, koje su em preskupe, em pune aditiva. Takođe je bez kvasca, tako da je pogodan za osobe koje su na antikandida dijeti.

Recept...

Najbolja prodavnica zdrave hrane u Beogradu

Ishrana2

Godinama kupujem u prodavnicama zdrave hrane. I moram da priznam da sam uglavnom imala pozitivna iskustva, bar što se tiče ovih poznatijih prodavnica u Beogradu, koje ne bih ovde imenovala. Ali niko mi nije tako prirastao srcu kao momci iz Mango Biocentra. Ovo je moja iskrena preporuka, po mom mišljenju, najbolje prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Čitaj dalje

Ribe

Ishrana1

Često slušamo o tome kako treba da unosimo omega 3 i omega 6 masne kiseline. Jedan od izvora koji se spominje najčešće su masne ribe. Odnosno, najčešće se spominje morska riba. To je ono što me je navelo na razmišljanje. Pitala sam se kako je moguće da je nešto što nam je toliko potrebno, neophodno da uvozimo. Zaključke do kojih sam došla možete pročitati dalje u tekstu.

Dalje...