Najbolja prodavnica zdrave hrane u Beogradu

2

Godinama kupujem u prodavnicama zdrave hrane. I moram da priznam da sam uglavnom imala pozitivna iskustva, bar što se tiče ovih poznatijih prodavnica u Beogradu, koje ne bih ovde imenovala. Ali niko mi nije tako prirastao srcu kao momci iz Mango Biocentra. Ovo je moja iskrena preporuka, po mom mišljenju, najbolje prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Prodavnica se nalazi u blizini pijace Zeleni venac, odmah preko puta Filološke gimnazije. Cene su više puta provereno najniže u gradu. Miloš i Jovica su dva brata koja drže ovu oazu pozitivne energije i prema svim kupcima se odnose kao prema najboljem prijatelju. Ne postoji proizvod koji sam tražila, a da ga nisu uvrstili u svoju ponudu, a uvek po nižoj ceni nego što sam do tad kupovala. Takođe treba spomenuti i njihovu stručnost i spremnost da saslušaju i ako mogu reše svaki problem, vezan ili nevezan za ishranu.

Ne koristim Facebook, pa nisam mogla tamo da ih pohvalim, ali ovde stavljam link ka njihovoj Facebook stranici, gde se možete informisati o najnovijem asortimanu, koji raste iz dana u dan i gde možete pročitati korisne savete i odlične recepte.

Mango Biocentar Facebook stranica

Asortiman obuhvata najveći izbor bezglutenskih proizvoda koji sam videla, veliki izbor organskih proizvoda, kao i mnoge proizvode domaćeg porekla, što se, verovali ili ne, retko sreće. Domaći lešnik, orah, hladno ceđena ulja, suvo, nekandirano voće i mnogi drugi. Uz njih je priprema zdravih obroka postala lakša, ekonomičnija i zabavnija. Hvala vam, momci!


Komentari

Marko

Da li bi mi neko mogao dati tačnu adresu Mango Biocentra pošto nisam iz Beograda?

Tačna adresa je Kamenička 1, Zeleni venac. Tačno preko puta Jezičke gimnazije. Njihov veb sajt je: http://mangobiocentar.rs/ pa se možete i tamo informisati o mogućnostima Internet kupovine.

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.