Grejanje na PMF-u

2
GrejanjeGrejna sezona je odavno počela, a studenti koji predavanja imaju u zgradi PMF-a (Studenstki trg 12-16) i zgradi Fizičkog fakulteta (Cara Dušana 13) još uvek nemaju grejanje. U amfiteatrima je toliko hladno da je pisanje izuzetno otežano. Vežbe je nemoguće izvoditi u jaknama, tako da je situacija u laboratorijama još gora. Pojedine učionice imaju klimu, pa je trenutno malo podnošljivije, a šta ćemo kad krenu temperature ispod kojih klima ne može da greje? Profesori nemaju validan razlog, neki se isto žale, a pojedini ponesu grejalicu za sebe.

Da ne bude da su svi loši, jedna profesorka Fizičkog fakulteta je donela grejalicu od kuće, da bi se studenti malo ogrejali.

Komentari

nik

Na fizici bio strajk (mozda ipak ima nade za mlade generacije :) prve godine u ponedeljak i utorak pa je grejanje (slabo) pusteno u Dusanovoj. Za sada je podnosljivo i moze da se radi, videcemo sta ce biti kad krenu minusi.

Na PMF-u je izgleda isto krenulo. Menjali su i radijatore (bar na fizici) ali su i dalje na snazi tehnicki zajebi (nema dovoljno pritiska) pa i dalje radi kilavo.

Danas je krenulo grejanje na PMF-u. Od jedne profesorke sam saznala da je ipak bilo u pitanju neplaćanje grejanja, kao što smo svi i pretpostavljali, a ne menjanje radijatora. Isti problem se ponavlja iz godine u godinu, pitam se čija je to greška?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.