Slobodan softver

6

Kao i svi korisnici slobodnog softvera, a sve ih je više i više, nebrojeno puta sam se susretala sa različitim problemima. Često sam uhvatila sebe kako gledam u monitor i pitam se šta sada. Na početku, naravno, trebalo mi je mnogo više vremena da neki problem rešim, sada mi to ide mnogo brže.

Tekstovi koje ću pisati u vezi sa slobodnim softverom proizilaze iz mog skromnog iskustva. Namera mi je da skratim muke bar nekima od vas, koji naiđu na ovaj sajt. Nadam se da ću dovoljno jednostavno objasniti šta treba uraditi kada se nađete u određenoj situaciji. Ako vam nešto nije dovoljno jasno, javite mi se preko kontakta. Otvorena sam za predloge i kritike, kako bih unapredila ovu sekciju. Naravno, biće tu i tekstova za one koji se prvi put susreću sa slobodnim softverom.

Ako bar jednu osobu ubedim da počne da koristi bilo koji slobodan softver, moja misija ce biti ispunjena.


Komentari

Neka ti sajt radi stabilno i sa puno poseta. Verujem da hoće. Sigurno će biti dosta toga zanimljivog da se pročita.

Srećno! :)

Mladen

Takodje!

Fino, fino. I dizajn je super. Samo se skoncentrisi na jednu temu inace neces sve postici, a onda ti sajt nece biti posecen.

Hvala na pohvalama i lepom željama. Nadam se da će biti dovoljno zanimljiv, da ga posetite još ponekad. Što se tiče tema, to su neke oblasti koje me trenutno okupiraju, ako nekad dođe do promena, promeniće se i sadršaj sajta. Ne mislim da će raznovrsnost da smanji posećenost, već naprotiv, privućiće više različitih ljudi.

Miloš

Super sajt! :)
Super ideja :)
... jedino je Janoš indijanac :D

Hvala puno. :)
He, he, he, ma dobar je on. ;)

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.